hallo & welkom

Mijn naam is Maarten van Steijn
Videomaker

Ik ben 26 jaar,  geboren in Lisse en woon momenteel in Noordwijkerhout. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met de hbo-opleiding Creative Business. Daarmee heb ik een veelzijdige achtergrond binnen de media met een specialisatie in videproductie. Daarnaast volg in nieuwe ontwikkelingen binnen de media op de voet en blijf ik op de hoogte binnen het snelgroeiende medialandschap. Zodoende kan ik een totaalplaatje aanbieden en blijft het niet bij het afleveren van een video. Spreken we elkaar binnenkort? 

Bedrijfsfilms
Strak geregisseerde bedrijfsfilms. Een inkijkje in de onderneming waar jij trots op bent, jouw dagelijkse werkwijze of jouw werklocatie stijlvol in beeld gebracht.
Instructievideo
Krijg jij constant dezelfde vragen over jouw product? Kies voor een korte explainer video en stel je klanten binnen dertig seconde op de hoogte!
Vacaturevideo
Geschikt personeel vinden is soms een uitdaging. Via een video laat je nog binnen een minuut zien wat het werk inhoudt, welke mensen je zoekt en hoe gezellig de werkplek wel niet is!
Sportvideo's
Het maken van video content binnen de sportbranche is een specialisatie waar ik je maar al te graag meer over uitleg.
Videograaf uit de Bollenstreek
Stuur gerust een WhatsApp bericht!