Mijn aanbod

Videoproducties
Krachtige, visueel sterke video content voor bedrijven, social media, organisaties en meer. Van vacaturevideo's en bedrijfsfilms tot aan productvideo's voor webshops.
Vastgoed videografie
Onze specialisatie ligt binnen vastgoed. Denk aan social media content voor de verkoop van een woning, een te huur aangeboden pand of het in beeld brengen van een bouwproces.
Drone beelden
Drone beelden kunnen een mooie toevoeging zijn aan een bedrijfsfilm, maar zijn ook zeer geschikt als korte video voor op social media.
Strategie
Video wordt breed ingezet. Wij denken graag mee over jouw plan en het concept tot aan het uitrollen op diverse platforms. Met een brede opleiding binnen de media helpen wij jou van begin tot eind.
24
uur maximaal tot reactie
14
Dagen tot oplevering
2
Rondes voor feedback
100
Plezier in mijn werk

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het werkproces?
Wanneer we voor het eerst contact hebben gemaakt zullen we een datum voorstellen voor een voorgesprek. Zo leren we elkaar een beetje kennen en zijn we op de hoogte van jouw wensen en behoeftes. Vervolgens versturen we een offerte. Na goedkeuring hiervan, plannen we een datum (of meerdere) in als draaidag. Na de draaidag starten we met de montage en krijg jij de eerste versie te zien. Na eventuele feedback (2 rondes) denken we desgewenst mee over verspreiding van de video.
Waarom is video belangrijk voor mij?
We begrijpen het volledig als je twijfels hebt over het belang van video. Het is echter een heel sterk middel om op pakkende manier jouw boodschap over te brengen. Daarnaast past het ook perfect bij deze tijdsgeest, waarbij steeds meer online verkeer kort en snel via de telefoon gaat. We gaan dus graag met je in gesprek over wat video content voor jou kan betekenen!
Zijn er geen onverwachte extra kosten?
We werken met halve- en hele dagtarieven (excl. BTW). Ook vragen we reiskosten à €0,25 cent per k/m. Echter zijn we heel flexibel en rekenen we niet zomaar extra. Mocht er onverhoopt meer werk in zitten, dan rekenen we na overleg extra uren in plaats van een dagdeel.
Van wie is de video eigendom?
Wij maken een video voor jou als klant. De video is dus van jou, maar regelmatig vragen we wel of we (een deel van) de content mogen gebruiken voor onze socials of website. Indien dit niet gewenst is doen we het uiteraard niet.
Hoe snel lever je op?
Doorgaans krijg je binnen 14 dagen na de draaidag een eerste versie te zien. Dit is wel afhankelijk van het type project.
Wat krijgen we uiteindelijk aangeleverd?
In bijvoorbeeld het geval van een bedrijfsfilm leveren we de volledig gemonteerde versie aan. Ook maken we korte 'snippets' voor op social media. Dit zijn kleine stukjes uit de volledige video geknipt. Tot slot is de content in verschillende resoluties op te leveren.
Stuur gerust een WhatsApp bericht!